Privacyverklaring

Privacyverklaring Gezondheidscentrum Geert Groote

Gezondheidscentrum Geert Groote respecteert de privacy van alle bezoekers van onze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

1. Gegevensverzameling en gebruik Wij verzamelen persoonsgegevens die u actief aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u een afspraak maakt of een formulier invult. Deze gegevens kunnen onder andere uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en medische informatie omvatten.

2. Doeleinden van de gegevensverwerking Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het maken en beheren van afspraken.
  • Het verstrekken van medische zorg en advies.
  • Het verbeteren van onze diensten.
  • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

3. Bewaartermijnen Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de bovengenoemde doeleinden of zoals wettelijk verplicht.

4. Delen van gegevens Gezondheidscentrum Geert Groote deelt uw gegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze diensten of wettelijk verplicht is.

5. Beveiliging Wij nemen passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, diefstal of onbevoegde toegang.

6. Uw rechten U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens of een verzoek indienen om deze over te dragen.

7. Contact Voor vragen over deze privacyverklaring of uw gegevens kunt u contact met ons opnemen via:

8. Wijzigingen in de privacyverklaring Gezondheidscentrum Geert Groote behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Wij raden u aan om deze verklaring regelmatig te raadplegen zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.